Nyt etsitään pyöräliikenteen talviagentteja

Pyöräiletkö läpi talven ja poljet säännöllisesti tehostetun talvihoidon reiteillä ja pääväylillä Helsingissä? Ryhdy pyöräliikenteen talviagentiksi ja auta Helsingin kaupunkia kehittämään pyöräväylien talvikunnossapitoa entistä paremmaksi.

Pyöräiletkö läpi talven ja poljet säännöllisesti tehostetun talvihoidon reiteillä ja pääväylillä Helsingissä? Ryhdy pyöräliikenteen talviagentiksi ja auta Helsingin kaupunkia kehittämään pyöräväylien talvikunnossapitoa entistä paremmaksi. Lue lisää »

Sähköbussiliikenne kasvussa – latausverkostoa laajennetaan

Sähköbussien määrä kasvaa lähivuosina Helsingin seudulla nopeasti. Helsingin seudun liikenteessä kulkee arvion mukaan yli 500 sähköbussia vuoteen 2025 mennessä. Se on reilu kolmannes Helsingin seudunlinja-autokalustosta.

Sähköbussien määrä kasvaa lähivuosina Helsingin seudulla nopeasti. Helsingin seudun liikenteessä kulkee arvion mukaan yli 500 sähköbussia vuoteen 2025 mennessä. Se on reilu kolmannes Helsingin seudun linja-autokalustosta. Kasvava sähköbussiliikenne edellyttää latausverkoston laajentamista ja laitteiston huoltoa. Lue lisää »

Viisi uutta vähävaraisille tarkoitettujen maskien jakelupistettä avautumassa

Vähävaraisille kohdennettujen kasvomaskien jakelu jatkuu Helsingissä. Kankaisia maskeja on jaettu yli 37 000 pakettia, joissa kussakin on neljä maskia. Jakelun kokonaismäärä on tällä hetkellä noin 148 000 maskia. Lisäksi on jaettu kertakäyttöisiä maskeja.

Vähävaraisille kohdennettujen kasvomaskien jakelu jatkuu Helsingissä. Kankaisia maskeja on jaettu yli 37 000 pakettia, joissa kussakin on neljä maskia. Jakelun kokonaismäärä on tällä hetkellä noin 148 000 maskia. Lisäksi on jaettu kertakäyttöisiä maskeja. Lue lisää »

Maahanmuuttajanuorten Helsinki -hanke on luonut töitä ja opiskeluedellytyksiä tuhansille nuorille - toimintamallit saavat jatkoa

Vuonna 2016 startannut Maahanmuuttajanuorten Helsinki -hanke on luonut neljän uuden toimintamallin myötä ratkaisuja maahanmuuttajataustaisten nuorten kohtaamiin rakenteellisiin ja konkreettisiin ongelmiin. Kaikki hankkeen toiminnot saavat jatkoa, vaikka itse hanke päättyykin vuoden 2020 lopussa. Hankkeen loppuseminaari järjestetään 29.10.

Vuonna 2016 startannut Maahanmuuttajanuorten Helsinki -hanke on luonut neljän uuden toimintamallin myötä ratkaisuja maahanmuuttajataustaisten nuorten kohtaamiin rakenteellisiin ja konkreettisiin ongelmiin. Kaikki hankkeen toiminnot saavat jatkoa, vaikka itse hanke päättyykin vuoden 2020 lopussa. Hankkeen loppuseminaari järjestetään 29.10. Lue lisää »

Helsinki hakee mukaan Unicefin Lapsiystävällinen kunta -kehittämistyöhön

Helsingin kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 19.10.2020, että Helsinki hakee mukaan Suomen Unicef ry:n Lapsiystävällinen kunta -tunnustukseen tähtäävään kehittämistyöhön.

Helsingin kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 19.10.2020, että Helsinki hakee mukaan Suomen Unicef ry:n Lapsiystävällinen kunta -tunnustukseen tähtäävään kehittämistyöhön. Unicef tekee päätöksen mukaan valittavista kunnista tammikuussa 2021. Lue lisää »

Helsinki Education Weekillä yli sata verkkotapahtumaa – tervetuloa virtuaaliseen oppimisen juhlaan!

Helsinki Education Week järjestetään tänä vuonna 2.–6.11. verkkotapahtumien sarjana. Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa, kuten työpajoja, luentoja, keskusteluja, kokemusten vaihtoa ja verkostoitumista. Virtuaalitoteutus mahdollistaa osallistumisen kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.

Helsinki Education Week järjestetään tänä vuonna 2.–6.11. verkkotapahtumien sarjana. Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa, kuten työpajoja, luentoja, keskusteluja, kokemusten vaihtoa ja verkostoitumista. Virtuaalitoteutus mahdollistaa osallistumisen kaikkialta Suomesta ja ulkomailta. Lue lisää »

Asunnottomien yö muistuttaa koronan seurauksista kadulla: ”Ihmiset olivat likaisia, väsyneitä ja nälkäisiä”

Asunnottomien yön teemana on tänä vuonna ”Oma koti hurjan kallis”. Yhteistyössä Kansallismuseon kanssa järjestettävää Helsingin päätapahtumaa voi seurata virtuaalisesti lauantaina 17. lokakuuta kello 16–20. Linkki tapahtumaan julkaistaan Asunnottomien yön nettisivuilla asunnottomienyo.fi sekä sosiaalisessa mediassa.

Asunnottomien yön teemana on tänä vuonna ”Oma koti hurjan kallis”. Yhteistyössä Kansallismuseon kanssa järjestettävää Helsingin päätapahtumaa voi seurata virtuaalisesti lauantaina 17. lokakuuta kello 16–20. Linkki tapahtumaan julkaistaan Asunnottomien yön nettisivuilla asunnottomienyo.fi sekä sosiaalisessa mediassa. Lue lisää »

Käynti Sortti-asemilla entistä helpompaa — jätteet voi maksaa verkossa ennen asemalle tuloa

HSY:n Sortti-asemille tuotavat jätteet voi nyt maksaa helposti ja turvallisesti etukäteen eSortti-palvelussa verkossa. Uudistus nopeuttaa käyntiä asemalla, kun jätteet voi viedä suoraan jätelavoille, eikä tarvitse asioida infopisteellä.

HSY:n Sortti-asemille tuotavat jätteet voi nyt maksaa helposti ja turvallisesti etukäteen eSortti-palvelussa verkossa. Uudistus nopeuttaa käyntiä asemalla, kun jätteet voi viedä suoraan jätelavoille, eikä tarvitse asioida infopisteellä. Lue lisää »

Helsinki työnantajan tukena

Helsingin kaupunki tarjoaa työnantajille erilaisia henkilöstön rekrytointi- ja koulutusmahdollisuuksia sekä niihin liittyviä taloudellisia tukia, kuten oppisopimuskoulutus, palkkatuki, Helsinki-lisä ja yrityskoordinaattoreiden palvelut.

Helsingin kaupunki tarjoaa työnantajille erilaisia henkilöstön rekrytointi- ja koulutusmahdollisuuksia sekä niihin liittyviä taloudellisia tukia, kuten oppisopimuskoulutus, palkkatuki, Helsinki-lisä ja yrityskoordinaattoreiden palvelut. Lue lisää »

Vähävaraisille tarkoitettujen maskien uusi jakelupiste Kontulaan

Torstaina 15. lokakuuta avautuu uusi jakelupiste Itä-Helsinkiin Kontulan lähiöasemalle (Keinulaudankuja 4 C). Piste on avoinna arkisin kello 9–16.

Vähävaraisille kohdennettujen kasvomaskien jakelu on sujunut Helsingissä hyvin. Kankaisia maskeja on jaettu yli 37 000 pakettia, joissa kussakin on neljä maskia. Jakelun kokonaismäärä on tällä hetkellä noin 148 000 maskia. Lisäksi on jaettu kertakäyttöisiä maskeja. Torstaina 15. lokakuuta avautuu uusi jakelupiste Itä-Helsinkiin Kontulan lähiöasemalle (Keinulaudankuja 4 C). Piste on av... Lue lisää »

Ajankohtaista

Nyt etsitään pyöräliikenteen talviagentteja

Pyöräiletkö läpi talven ja poljet säännöllisesti tehostetun talvihoidon reiteillä ja pä...

Sähköbussiliikenne kasvussa – latausverkostoa laajennetaan

Sähköbussien määrä kasvaa lähivuosina Helsingin seudulla nopeasti. Helsingin seudun lii...

Viisi uutta vähävaraisille tarkoitettujen maskien jakelupistettä avautumassa

Vähävaraisille kohdennettujen kasvomaskien jakelu jatkuu Helsingissä. Kankaisia maskeja...

Maahanmuuttajanuorten Helsinki -hanke on luonut töitä ja opiskeluedellytyksiä tuhansille nuorille - toimintamallit saavat jatkoa

Vuonna 2016 startannut Maahanmuuttajanuorten Helsinki -hanke on luonut neljän uuden toi...