Energiayhtiö Helenin kaikki jäähdytystuotteet ovat olleet hiilineutraaleja tämän vuoden alusta lähtien, sillä niiden tuotannossa hyödynnetään vain uusiutuvia energialähteitä.


Helsinkiläiskiinteistöjä on nyt mahdollista viilentää täysin päästöttömällä, hukkalämpöä hyödyntävällä jäähdytyksellä. Energiayhtiö Helenin kaikki jäähdytystuotteet ovat olleet hiilineutraaleja tämän vuoden alusta lähtien, sillä niiden tuotannossa hyödynnetään vain uusiutuvia energialähteitä.

Helenin päästötön jäähdytys on saatavilla kaikkialle Helsinkiin, niin liikekiinteistöihin kuin taloyhtiöihin. Vaihtaminen päästöttömään vaihtoehtoon ei tuo lisämaksua asiakkaalle, Helenin lämpö- ja jäähdytystuotteiden tuoteryhmäpäällikkö Anssi Juvonen kertoo.

Helenin kyselytutkimus: Ilmastonmuutos huolettaa helsinkiläisiä

Helenin teettämän kyselytutkimuksen mukaan 86 prosenttia helsinkiläisistä uskoo ilmastonmuutokseen ja 83 prosenttia pitää sitä erittäin tai melko vakavana uhkana. Huoli ilmastonmuutoksesta heijastuu siihen, missä määrin yksilöiden tulisi tehdä ympäristön kannalta vastuullisia valintoja. Lähes puolet vastaajista oli sitä mieltä, että vastuullisia valintoja pitäisi tehdä aina kuin mahdollista.

Lue lisää Helenin sivuilta.

Kuva: Seppo Laakso