Toista kertaa järjestettävän Helsinki Education Weekin ohjelmassa painottuvat oppijan ääni ja hyvinvointi sekä kokonaisvaltainen oppiminen. 

4.-8. marraskuuta järjestettävällä ohjelmaviikolla on monenlaisia oppijoiden toteuttamia tapahtumia, kuten työpajoja ja keskustelutilaisuuksia, joissa muun muassa keksitään keinoja edistää osallisuutta, esitellään omia yrityksiä, rentoutetaan kehoa ja mieltä sekä ideoidaan ja valmistetaan uusia kouluruokia. Tapahtumissa opitaan uudenlaisen teknologian, kuten robotiikan ja pelialustojen avulla.

Ohjelma on maksutonta. Ohjelma on suunnattu lapsi- ja oppilasryhmille, opettajille, rehtoreille, vanhemmille ja huoltajille sekä yrityksille – siis kaikille oppimisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Kohderyhmänä ovat myös kansainväliset koulutuksen asiantuntijat.

Viikon aikana järjestetään HundrED Innovation Summit, jossa julkaistaan sata kiinnostavaa koulutusinnovaatiota vuodelle 2020. Tilaisuuteen osallistuu noin 250 koulutusalan asiantuntijaa, kehittäjää ja rahoittajaa eri puolilta maailmaa. Lisäksi paikalle saapuu yli sata muuta suomalaisesta koulutuksesta kiinnostunutta koulutuksen alan ammattilaista mm. Hollannista ja Meksikosta. Viime vuonna kävijöitä oli 37 eri maasta.

Helsinki Education Week järjestetään nyt toista kertaa, ja tapahtuminen määrä on tuplaantunut viime vuodesta.

Tapahtumaviikon pääjärjestäjä on Helsingin kaupunki ja Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Tapahtuman virallinen yhteistyökumppani on HundrED.

Helsinki Education Week on Suomen EU-puheenjohtajakauden virallinen sivutapahtuma.

Lue lisää

Katso koko viikon ohjelma

HundrED Innovation Summit